Vi är en italiensk familj som också är stolta sydafrikaner. Vi ville att vårt bryggerinamn skulle knyta an till våra rötter, men också understryka att vår öl produceras lokalt och i verklig hantverksstil.

Namnet The Italian Job Brewery myntades på en familjemiddag där vi brainstormade idéer om hur man kan göra ett öl i Sydafrika som fortfarande kände sig kopplad till vårt italienska arv, något vi är mycket stolta över.

Italian Job Brewery är en ordlek. Det är en kommentar till det faktum att detta är ett öl som produceras av en italiensk familj för sydafrikaner. Därför kallas vi Italian Job (italienska jobbet). Vi inser att vissa kanske omedelbart tänker på filmen The Italian Job. Det här är inte vår avsikt, men om vi var tvungna att välja föredrar vi definitivt den ursprungliga filmen med Michael Caine, och det gör inte ont att filmen äger rum i vår familjs hemstad Torino. Så kanske det bara är ett roligt sammanträffande, och ett sätt att bryta isen.

Vårt utbud av öl heter Le Grande Cinque. Det betyder ”de stora fem” på italienska och är en lekfull referens till Big 5 i Sydafrika (vi vet alla vad de är, eller hur?), men i stället valde vi de 5 ord vi lever efter. Vår familj tror på hårt arbete och relationer, men vi tror också på att ha roligt. Idén om de fem orden att leva efter är en lång historia vi delar med oss av med familj och vänner, och dessa ord kanske får dig att tänka medan du njuter av våra öl.

Visa Sidomeny

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.