Garisober Singh Gill etablerade varumärket Chakra öl 2006 som första varumärket från Punjabi på den internationella marknaden.

Som en Punjabi var hans vision att skapa ett varumärke som skulle
öka förekomsten av öl och vin med Punjabi-identitet i den globala dryckesindustrin. Med sin erfarenhet och positiva rykte inom Import / Export-verksamhet sedan 1990 kunde han förverkliga sin dröm. Detta kombinerat med hans förståelse för västerländsk kultur och internationell marknad gjorde Chakra till en unik produkt. Chakra Brands siktar på att ge dig en underbar och helt unik upplevelse av att fira ditt speciella ögonblick på ett Punjabiskt sätt. Varumärket Chakra har gett en perfekt dryck som kompletterar den indiska maten för ägare och besökare av Punjabiska / Indiska restauranger, nattklubbar, barer och catering över hela världen.

Chakra öl distribueras för närvarande i Belgien, Kanada, Tjeckien, Danmark, Frankrike, Finland, Holland, Indien, Japan, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA. På grund av den snabba tillväxten av Chakras varumärke söker vi distributörer även i andra länder.

Visar alla 2 resultat

Show sidebar