Fast fraktavgift för alla inköp 199 SEK

Via våra partners, Best Transport & Bring, kan du beställa hemleverans till de allra flesta av Sveriges 50 största orter.

Drink4You betalar den alkoholskatt och moms som följer ditt köp och leverans. Vidare ställer Drink4You hos Skatteverket en  säkerhet för betalning av alkoholskatten för de levererade varorna.

När och hur får jag mitt vin?

Beställda varor levereras direkt till leveransadress. Den av oss anlitade speditören  kontaktar dig på telefon eller via sms för att föreslå en leveranstid.

De transportbolag vi samarbetar med levererar dina viner 1 gång i veckan:

Beställer du senast söndag, så kan du få du din leverans från och med onsdag mellan klockan 18 och 22.*

*Lokala avvikelser förekommer – samma beställningsdagar gäller för alla, men på vissa orter tar leveranserna någon dag längre.

Legitimation obligatorisk vid leverans

Oavsett om du beställt att transportbolaget ska leverera hem eller om du hämtar dina viner på något av transportbolagens utlämningsställen, så behöver du, eller någon annan som är över 20 år, ta emot och kvittera leveransen.

Tar du emot vinet själv så måste du uppvisa giltig legitimation. Om ett bud hämtar upp ditt vin på något av transportbolagens utlämningsställen så måste både ditt och budets legitimation visas.

Vänligen ha överseende med att transportbolagens bud och ombud kräver legitimation, även om du är klart över 20 år. Detta är för att försäkra sig om att verkligen följa svensk lagstiftning, samt att se till att verkligen alla får rätt viner!